Singeleer geeft workshops als activiteit voor een kinderfeestje, als naschoolse activiteit op markten / beurzen of op een festival. De kinderen zijn ongeveer een uur tot anderhalf uur bezig. De workshop kan desgewenst ook bij je thuis of op een andere locatie worden geven. Er dient wel begeleiding bij kinderfeestjes of naschoolse activiteiten aanwezig te zijn. Bij workshops met polymeerklei komt er altijd een half uur baktijd bij. De kosten van een workshop zijn € 7,50 per kind er wordt € 0,25 per kilometer reiskosten in rekening gebracht.

Er zijn mogelijkheden voor grotere groepen, neem hiervoor even contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Wonderlijke windlichtjes

Je gaat een windlichtje bekleden met fimo-klei. Er is een ruime keuze uit verschillende afbeeldingen. Als de lichtjes bekleed zijn, gaan de lichtjes een half uur in de oven.

 windlichtje-kinderworkshop

  

Sleutelhanger

Je maakt eerst kralen van polymeerklei, terwijl deze een half uur de oven in gaan, worden er kleurige linten en kralen uit de schatkist gezocht om de sleutelhanger af te maken.

 kinderworkshop-sleutelhanger

  

Mini-taartjes

Stap voor stap maak je een eigen taartje leuke bedeltjes, oorbellen, jas of tas hanger!

 yummie2

 

Guitige uiltjes

Elk kind maakt drie uiltjes leuk als bedeltjes, oorbellen, jas of tas hanger!

 uiltjes2 029

 

Pimp je pen

Tijdens deze workshop versier je twee pennen naar eigen smaak.

Zodat het helemaal jou pen wordt!

pimp je pen 2